maandag 30 april 2012

Koninginnedag! wat een feest! + Giveaway!

Vandaag met M. en Z. voor het eerst op de markt gestaan met onze eigengemaakte spulletjes. De sleutelhangers met lintjes en gehaakt hartje waren de favoriet!  Ik heb er nog eentje over in wit met lichtroze. Wil je die graag aan je tas hebben hangen? laat dan een berichtje achter en zorg dat ik je kan contacten. Volgend weekend zal ik de winnaar bekend maken en de sleutelhanger opsturen!

Zie je verder nog iets leuks? je kan altijd vragen of we het nog hebben of voor je kunnen maken. Binnenkort openen we op Etsy ook een kleine webshop!


Geniet hier van de foto's van de markt, super gezellig en zo veel leuke creatieve mensen ontmoet! Ook veel belangstelling voor de workshops!

Mooie omhaakte bloemenvaasjes en prachtige kussens gemaakt door moeder, en natuurlijk de folders voor de workshops!


Gezellige waxinelicht houdertjes en een sleutelhanger ( zo een heb ik dus nog in lichtroze met wit voor de Giveaway)

Prachtige theemutsen, gehaakt en gebreid, de rode hebben we verkocht!

Wat 'n spul hebben we gemaakt sinds februari!

Beppe / Oma ( onze grootste fan) kwam ook nog langs! 86 jaar is het niet prachtig! Hier samen met Zus op de foto!

Wicher kwam de dames voorzien van een drankje! Hij had het zelf ook heel druk op het terras van Onder de Linden. Prachtig weer!

3 opmerkingen:

Esther zei

Dat ziet er erg gezellig uit en wat een leuke spulletjes Groetjes Esther.

Els04 zei

Zo een hangertje zie ik wel zitten!
Wat een mooie spullen hadden jullie bij, moet een enorm succes zijn geweest! Hadden wij in Belgiƫ ook maar zoiets al Koninginnedag!

Nicole - Maaksels en Meer zei

Zo hee, zie ik je daar nou in Sneek staan? Leuk, dat ken ik wel! Wat maak jij prachtige haakdingen, heel mooi qua kleur en afwerking. Hier kan ik nog wel wat leren! Groetsjes ut Snits!
Nicole